Blog de Protecția Muncii sau Sănătatea și Securitatea în Muncă

Blog de Protecția muncii sau sănătatea și securitatea în muncă cu explicații pe larg, glosar cu definiții și terminologie.
Începem prin a spune că Protecția muncii sau sănătatea și securitatea în muncă reprezintă ansamblul de măsuri și acțiuni pentru prevenirea riscurilor profesionale, securitatea lucrătorilor și protecția sănătății. Măsuri și acțiuni pentru eliminarea factorilor de risc și accidentare prin metode de informare, consultare, instruire, protejare a lucrătorilor și a reprezentanților lor.

Protecția Muncii: domeniu explicat pe larg, glosar cu definiții și terminologie

Protectia Muncii, SSM, PSI, SU, Sanatate si Siguranta in Munca

Articole, legislație și informații utile SSM

Articole, modificări legislative și informații utile în domeniul Protecției Muncii..

Protectia Muncii, SSM, PSI, SU, Sanatate si Siguranta in Munca

Cunoașteți serviciile conexe obligatorii?

Pe lângă serviciul de protecţia muncii, discutăm despre: Medicina Muncii, PRAM, Asistenţă pentru obţinerea autorizaţiei de funcţionare, Semnalizări S.S.M şi S.U, Planuri de Evacuare, Produse obligatorii pentru sănătatea și siguranța în muncă și prevenirea incendiilor…

Glosar cu definitii si termeni in Siguranta si sanatatea in munca din domeniul PROTECTIEI MUNCII

Termeni şi definiţii în domeniul Securităţii şi Sănătăţii în Muncă

Termeni şi definiţii în domeniul Securităţii şi Sănătăţii în Muncă obligatorii de cunoscut pentru conducătorii locului de muncă și management.
În domeniul evaluarii riscurilor SSM, sunt câteva definții obligatorii de știut:

Toate societăţile comerciale sunt obligate, prin lege, să asigure angajaţilor, condiţiile necesare cu privire la Protecţia Muncii (sănătatea și securitatea în muncă). În cazul în care societăţile comerciale nu deţin toată documentaţia, iar angajaţii nu sunt instruiţi specific cu privire la activitatea pe care o depun, angajatorul riscă amenzi între 3500 şi 7000 RON.